Slovakya’nın Kosice bölge öğrenci parlamentosu Beypazarı’nda

Slovakya’nın Kosice bölge öğrenci parlamentosu Beypazarı’nda Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA Avrupa Öğrenci Parlamentosu proje katılımcıları (Erasmus + KA 2) Projesi kapsamında Beypazarı’nda.Avrupa Öğrenci Parlamentosu Proje Katılım gurubu üyeleri, Proje hedefleri kapsamında Beypazarı İlçesine gelerek, burada Litvanya, Slovakya ve Türkiye’deki Lise öğrenci Parlamentolarının kalitesinin artırılmaya çalışıldığı kaydedildi. Avrupa Öğrenci Parlamentosu Proje Katılımcıları Beypazarı İlçesinde, Proje hedefleri...

Slovakya’nın Kosice bölge öğrenci parlamentosu Beypazarı’nda

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Slovakya’nın Kosice bölge öğrenci parlamentosu Beypazarı’nda

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA

Avrupa Öğrenci Parlamentosu proje katılımcıları (Erasmus + KA 2) Projesi kapsamında Beypazarı’nda.
Avrupa Öğrenci Parlamentosu Proje Katılım gurubu üyeleri, Proje hedefleri kapsamında Beypazarı İlçesine gelerek, burada Litvanya, Slovakya ve Türkiye’deki Lise öğrenci Parlamentolarının kalitesinin artırılmaya çalışıldığı kaydedildi.


Avrupa Öğrenci Parlamentosu Proje Katılımcıları Beypazarı İlçesinde, Proje hedefleri kapsamında; Litvanya, Slovakya ve Türkiye’deki lise öğrenci parlamentolarının kalitesini artırması kapsamında;
iyi uygulamaların paylaşılması, kapasite geliştirilmesi, eğitim materyallerinin geliştirilmesi ve araştırma yapılması. Öğrenci konseylerinin ihtiyaçlarını, iyi uygulamalarını toplamak ve kalitesini belirlemek için araştırma yapmak, her ülkedeki parlamentoların, iyi uygulamaların paylaşılması ve araştırmaların değerlendirilmesi amacıyla çalışmalarda bulundukları öğrenildi.


Katılan Ortak Ülkeler, Slovakya, Litvanya, Türkiye’den öğrenciler bulunuyor. Bu çalışma kapsamında; Deneyim alışverişi, bilgi paylaşımı ve ilgili iyi uygulamaların gözlemlenmesi öğrenci parlamentoları. Toplanması ve çeşitli etkinliklerde bulunacakları, okul ziyaretleri ve işbirliği, Çalışan yerel STK’larıyla bir araya gelme ve Türk ve Litvanya’nın öğrenciye yaklaşımının daha iyi anlaşılması,, değerli görüşlerin toplanması ve ortaklıkların güçlendirilmesi gibi çalışmaların esas alındığı kaydedildi.


Slovakya’nın Kosice Bölgesi Öğrenci Parlamentosu’nun genç temsilcileri(Erasmus +KA2) Öğrenci parlamentosu Beypazarı İlçesinde, Yerel genel eğitim merkezleri ile Zanaatkarları ziyaret ederek bilgiler alırken, daha gezecekleri okullar olduğu bildirildi. Öğrenciler, ardından Türkiye’nin ilk gaz lambası müzesini de gezmeyi ihmal etmedi.


Belediye başkanından öğrencilere yemek


Belediye başkanı Tuncer Kaplan, tarafından öğrencilere taş mektepte akşam yemeği verilirken, Belediye başkanı çalışmaları dolayısıyla yemeğe katılamadı.



Slovakya’nın Kosice bölge öğrenci parlamentosu Beypazarı’nda

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.